Onze kleine culinaire aardappeltjes zijn ook perfect om mee te wokken.
1
Maak eerst de saus. Meng hiervoor de maïzena met het water in een kommetje totdat alle klontjes zijn verdwenen. Voeg dan de sojasaus, honing en sesamolie toe en roer alles goed door.
2
Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie in een wok en bak daarin de aardappeltjes in 3 minuten goudbruin en gaar. Haal ze met een schuimspaan uit de pan en houd apart.
3
Bak de uienringen in het restant van de olie totdat ze zacht beginnen te worden. Voeg dan de knoflook en gember toe en bak kort mee.
4
Doe de varkensreepjes in de wok en bak deze ongeveer 5 minuten mee totdat ze gaar zijn.
5
Doe de sugarsnaps ook in de wok en bak alles nog 3 minuten totdat de sugarsnaps beetgaar zijn.
6
Doe de aardappels weer terug in de wok en giet de saus erbij. Schep alles kort om en serveer. Garneer eventueel met wat sesamzaad.