Deze heerlijke maaltijdsalade met asperges en chorizo zet je snel op tafel.
1
Was de aardappelen maar schil ze niet. Snijd ze schuin doormidden. Kook de aardappelen 15 minuten in ruim water met zout.
2
Voeg dan de aspergetips toe aan de pan met aardappels en breng het water opnieuw aan de kook. Kook de aardappelen en aspergetips samen nog 2 minuten. Giet alles af in een vergiet en spoel goed met koud, stromend water. Dit stopt het kookproces. Laat uitlekken.
3
Snijd de chorizo in schuine plakjes en bak ze kort uit in een hete koekenpan. Olie is niet nodig. Laat de chorizoplakjes uitlekken op keukenpapier.
4
Prak de feta en de yoghurt door elkaar en breng het op smaak met versgemalen peper.
5
Verdeel de aardappels, asperges en tomaatjes over twee borden. Schep daar de opgeklopte feta over en garneer met de amandelen.